Fransförlängning

Jag är certifierad fransstylist (singelfransar & volym) hos LashforLashAcademy nuvarande Cilier. Jag jobbar endast med Ciliers säkra teknik att sätta fransar. Jag använder mig även av Ciliers produkter tex, lim och skumrengöring. Detta gör att jag kan erbjuda mina kunder säkra testade produkter av bästa kvalite. Min lärare Sandra som är en av Sveriges bästa fransstylister har höga krav på sina utbildningar. Hon håller oss elever uppdaterade med det nyaste bästa på marknaden.

När du kommer till mig går vi igenom dina önskemål och förväntningar. Jag lyssnar och kommer med förslag och visar vad vi kan skapa efter just ditt öga och dina fransar. Dina egna naturliga fransar ska inte ta skada av fransförlängningen. Därför anpassar jag alltid tjocklek och längd på dina fransar efter vad dina egna fransar kan klara av.

Påfyllning sker efter 2, 3 eller 4 veckor. Lite beroende på vad som passar dig.
Efter 5 veckor betalar man för ett nytt set. 
Har man fransar från annan Salong får man boka tid för Nytt set. Jag fyller inte på andras arbeten. Detta är på grund av att det används många olika produkter och olika tekniker för att sätta fransar. Jag vill kunna stå för mitt jobb 100%, veta vad det är för produkter kunden har på ögonen om det skulle uppstå allergi eller liknande. Det kan jag inte göra vid annans arbete. 

SINGELFRANSAR
Jag jobbar med syntet fransar. Dem efterliknar den naturliga fransen väldigt mycket. Singelfransar sätter man endast en lösfrans på en naturlig frans. Att separera fransarna och bara sätta på EN av dina egna fransar är väldigt viktigt för ett bra resultat och för en säker fransförlängning där kunden inte har ont eller besväras på något sätt av sin förlängning.

BLACK DIAMOND
Är en frans som är platt vilket kan ge ett fylligare mascara intryck. Dem är väldigt mjuka och lätta och även dessa fäster man endast en frans på en av dina egna naturliga.

VOLYMFRANSAR
Är inte samma sak som singel. Här har man chansen att skapa så mycket mer. Volymfransar är mycket tunnare än singelfransar. Man skapar ett knippe med fransar. Man kan alltså fästa flera lösfransar på EN av dina naturliga. Detta gör att man kan skapa ett mjukt fint intryck eller ett svartare intensivare intryck.
– Jag använder mig endast av produkter från Cilier när jag gör fransar. Dem har säkra testade produkter.

EFTER DITT BESÖK HOS MIG:

  • Ska du vänta 24 timmar med att duscha, bada inte i simhall eller sola solarium eller bada bastu. Detta är för att limmet ska härda tillräckligt. Vatten/Ånga får limmet att härda snabbare och det blir då sprickor i limmet och fransarna trillar lättare/snabbare av.
  • Du ska tvätta dina fransar 2ggr om dagen. Rekommenderar Ciliers skumrengöring som du kan köpa hos mig.
  • Borsta fransarna 2ggr om dagen med borsten du får av mig. Men du ska inte borsta fransarna när dem är blöta eller fuktiga.
  • Undvik att sova med fransarna nere i kudden.
  • Försök inte ta bort fransarna själv, detta sliter på dina egna fransar och i värsta fall kan du dra av dina egna vilket kommer göra väldigt ont. Vi har speciell remover till detta.
  • Ju mer försiktig du är med dina fransar desto bättre kommer dem att sitta och vara fina.
  • För bästa effekt på din fransförlängning rekommenderar jag påfyllning efter 3-4 veckor.

Har du fler frågor går det alltid bra att kontakta mig.