Fransförlängning

Jag är certifierad fransstylist (singelfransar & volym) hos LashforLashAcademy nuvarande Cilier. Jag jobbar endast med Ciliers säkra teknik att sätta fransar. Jag använder mig även av Ciliers produkter tex, lim och skumrengöring. Detta gör att jag kan erbjuda mina kunder säkra testade produkter av bästa kvalite. Min lärare Sandra som är en av Sveriges bästa fransstylister har höga krav på sina utbildningar. Hon håller oss elever uppdaterade med det nyaste bästa på marknaden.

När du kommer till mig går vi igenom dina önskemål och förväntningar. Jag lyssnar och kommer med förslag och visar vad vi kan skapa efter just ditt öga och dina fransar. Dina egna naturliga fransar ska inte ta skada av fransförlängningen. Därför anpassar jag alltid tjocklek och längd på dina fransar efter vad dina egna fransar kan klara av.

Påfyllning sker efter 2, 3 eller 4 veckor. Lite beroende på vad som passar dig.
Efter 5 veckor betalar man för ett nytt set. 
Har man fransar från annan Salong får man boka tid för Nytt set. Jag fyller inte på andras arbeten. Detta är på grund av att det används många olika produkter och olika tekniker för att sätta fransar. Jag vill kunna stå för mitt jobb 100%, veta vad det är för produkter kunden har på ögonen om det skulle uppstå allergi eller liknande. Det kan jag inte göra vid annans arbete. 

INNAN DITT BESÖK HOS MIG:

  • Ha inte smink eller någon fet oljebaserad kräm på dig runt ögonen.
  • Du ska inte göra fransförlängning om du har/haft infektion i ögonen minst 3veckor innan.
  • Du ska vara medveten om att Stress, Graviditet, Amning, Vissa läkemedel, Ätstörningar, Hormonpreparat och ändrad kost kan påverka dina fransar på olika sätt.

EFTER DIN BEHANDLING:

  • Ska du vänta 24 timmar med att duscha, bada inte i simhall eller sola solarium eller bada bastu. Detta är för att limmet ska härda tillräckligt. Vatten/Ånga får limmet att härda snabbare och det blir då sprickor i limmet och fransarna trillar lättare/snabbare av.
  • Du ska tvätta dina fransar 2ggr om dagen. Rekommenderar Ciliers skumrengöring som du kan köpa hos mig.
  • Borsta fransarna 2ggr om dagen med borsten du får av mig. Men du ska inte borsta fransarna när dem är blöta eller fuktiga.
  • Undvik att sova med fransarna nere i kudden.
  • Försök inte ta bort fransarna själv, detta sliter på dina egna fransar och i värsta fall kan du dra av dina egna vilket kommer göra väldigt ont. Vi har speciell remover till detta.
  • Ju mer försiktig du är med dina fransar desto bättre kommer dem att sitta och vara fina.
  • För bästa effekt på din fransförlängning rekommenderar jag påfyllning efter 3-4 veckor.

Har du fler frågor går det alltid bra att kontakta mig.