Lashlift/Browlift

Lashlift är permanent fransböjning. Lashlift är är något som på senaste har blivit väldigt populärt och ett annat alternativ för de som inte vill göra fransförlängning.
När man böjer fransarna från roten så öppnas ögat upp och man ser mycket piggare ut. Fransarnas böj gör också att fransarna kommer upplevas längre.

Första gången du gör Lashlift hos mig görs behandlingen enligt alla de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till din längd på fransar som du har. Andra gången kan man ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt på just dig.

Innan Behandling:
– Kom osminkad.
– Inga linser i under behandlingen.

Hur går behandlingen till?
Jag fäster fransarna på en gummikudde/spole som ligger ovanpå ditt ögonlock medans du blundar. Därefter applicerar man 2 vätskor efter varandra som gör att dina fransar blir böjda. Efter det färgar jag dina fransar och sen är behandlingen klar!

Efter behandlingen:
– Du ska inte använda några preparat på din fransar på 48timmar.
– Undvik bastu och annan ånga.
– Lägg inget tryck på dina fransar.

Jag rekommenderar återbesök efter 6 veckor. Det beror lite på hur snabbt dina egna fransar växer.

BROWLIFT
Fylligare bryn med hjälp av vätskor där du nu kan forma dina bryn på ett helt nytt sätt. Man använder samma vätskor som till Lashlift. Du berättar vad du har för förhoppningar och jag guidar och förklarar vad som är möjligt utifrån just dina bryn. Browlift är väldigt inne just nu och jag har många som älskar resultaten. För bilder gå in på mitt instagramkonto Lyxdaxronja.

Har du fler frågor är det bara att kontakta mig.