Reiki

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser med hjälp av handpåläggning.
– En metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.
Du kan välja att sitta upp eller ligga ner, vi gör det som känns bäst för dig.

Reiki är friskvård
Reiki är en form av healing – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte ”tro på healing” för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Rent praktiskt går det till så att vi pratar lite innan sessionen. Du får sedan lägga dig på en brits, mjukt och skönt med kudde och filt. Eller sitta på en stol en ställning som passar dig. Du fokuserar på att slappna av. Jag kommer lägga mina händer antingen på eller ovanför din kropp. Jag kan även använda mig av kristaller, aromaoljor eller liknande hjälpmedel beroende på vad just du behöver.
Det kommer vi självklart överens om tillsammans. När jag är klar medelar jag det och du får sträcka lite på dig och vakna till efter en avslappnad stund.
Det ingår 30min extra efter utförd session där vi har möjlighet att prata om din upplevelse. Varmt välkommen!

Om man inte har möjlighet till ett fysiskt möte kan du även få Reiki på distans.

Jag är Reikimaster Holy Fire III. Vilket betyder att jag även kan hålla kurser och själv utbilda andra i Reiki.

Vill du lära dig mer om Reiki? Reiki kan du använda på dig själv och dina djur men också på andra människor. Det är en fantastisk kurs och det du lär dig kan du ha användning för i din vardag varje dag. Reiki kan lindra både stress, ångest och smärta. Använd det för att må bättre själv eller för att hjälpa andra.

Kurserna hålls hos mig på Bruksgatan 5b X-hallen Ekeby.
Du kan välja själv om du vill gå en kurs som är belagd på en helg eller hellre på en vardag.
För att kursen ska vara genomförbar behöver det vara minst 2 stycken anmälda.

Anmälningar för kurs sker via mail. Lyxdaxronja@gmail.com

Vill du ha mer information eller har några frågor är du välkommen att Maila mig.